Çok fazla önyargılı olduğum Esra Ezmeci kitaplarından bu kitabı okuyup incelemek istedim. Kitap 4 bölümden oluşuyor öncelikle ilk 3 bölüm psikoloji fakat son bölüm kitabın adını veren yer olmuş belliki. İlk başta psikoloji üzerine olan bölümleri gerçekten keyifle okudum. Bilgilendirici ve akıcı ilerliyordu bu yüzden çok şaşırdım. Neden böyle ilerleyen bir kitaba bu isim konmuş çok düşündüm fakat sanki kitabı iki farklı kişi yazmış gibi hissettirdi bana. İlk 3 bölüm gayet şemaları ve nasıl yaklaşmak lazım bunlardan bahsederken son bölümde sürekli aynı şeyler tekrarlanmış. Sanki aynı sayfa başa sarıp kullanılmış. Son bölümde taşlardan, yağlardan, taktiklerden bahsediyor ama işin tuhafı iki sayfa önce okuyorsunuz üçüncü sayfada yine aynı şeyler ve sürekli bu döngü devam ediyor. Bu yüzden bana son kısmı çok acemice geldi. Bir deneme yazarken bile aynı kelime çok geçmiş diye sildiğimiz oluyor fakat bu kitapta bu kadar tekrara dönen kısımlar bana çok özensiz geldi. Keza böyle bilgi verici başlayan bir kitabın sonunda bu şekilde devam etmesine şaşırdım. Kitabı ikiye bölmüş resmen.