Gargantis
2023 13. kitabı
Okunma: 17 Mart 2023 10:44
Malamender’den sonra Gargantis ile Violet ve Herbert’in Tuhaf Deniz Kasabası’ndaki maceraları hız kesmeden devam ediyor. Bu sefer kasabayı etkisi altına alacak bir fırtınadan söz ediliyor. Ayrıca Tuhaf Deniz Kasabası’nın en tuhaf kişilerinden biri olan Fosil Hanım sahilde balık şeklinde bit şişe buluyor ve canından olacakken hastaneye kaldırılıyor. Balık şeklinde şişeyi gören diğer kişiler şişeye sahip olmak istiyor, kavga kıyamet.. ohoo.. bu şişe nedir? Nereden geldi? Kimin? İçinde ne var? Ee bizim kayıp eşya sorumlumuz Herbert Limon, Büyük Nautilus Oteli sahibi Leydi Kraken tarafından görevlendirilip bu şişenin sahibini bulmaya çalışıyor. Bir yanda kasabaya tuhaf bir Kapüşonlu Adam gelir. Eee ne de olsa burası Tuhaf Deniz Kasabası değil mi? Bir yanda da canavar Gargantis’ten çalınan bir şey vardır ve bu durum Gargantis’i uyandıracaktır. Benim bu seride en çok sevdiğim şey bambaşka dünyalara götürmesi okurken. Gerçekten o kadar güzel yazmış ki Thomas Taylor, içimde aşırı derecede Tuhaf Deniz Kasabası’na gitme isteği ve Tuhaf Deniz Kasabası’ndaki Tuhaf Kitap Dispanseri’ndeki Deniz Maymunu’ndan kitap alma isteği var. Bence çok zekice ve çok güzel kurgulanmış kitaplar. Her kitabın sonunda bir sonraki kitapta ne olacağını merak ettiriyor. Bir sonraki kitapta beni neler bekliyor bakalım?
GargantisThomas Henry Taylor · Walker Books · 20201,591 okunma
karakasvet canavari golgeleri çalacak ve herbert limon bunun ustesinden gelmeye calisacak