2023 25. kitabı
Okunma: 27 Mart 2023 00:00
Serinin ikinci kitabını bitirmiş bulunmaktayım. Nasıl bir duygu, neler oldu inanın hiç anlamadım desem yeridir. Çünkü tam düzeldi dediğim yerler de darma duman oldum diyebilirim. Özellikle sonlara doğru bazı şeylerin ortaya çıkması beni baya ağlattı ve şok oldum diyebilirim. Güzel mi bitti deseniz benim için evet güzel ve umut vadeden bir sondu. Ama genel olarak kitaba bakarsak size şunu söyleyebilirim kitabın rahat bi 200 sayfaya kadar sizi pek içine çekmiyor. Özellikle kitabın içindeki üçüncü kısıma kadar sizi almıyor içine ama sonlara doğru baya sürüklüyor. Ki özellikle Quincy ve Kole konusunda olan gelişmeler sonra asiler konusundaki durumlar gerçeklerin çıkması. Genesis ve Oasis konusunda ilerlemeler ve yeni başlangıçlar durumu sizi sarıyor. Ben bu kitabı ilk kitaba göre çok beğendim diyemeyeceğim ama dediğim gibi güzeldi özellikle sonları ve sevdiğim çiftin birleşmesi, duygularını açığa çıkarmaları benim çok hoşuma gitti. Verilen kayıplara rağmen bir zafer vardı. Tabi bu zaferle beraber sorumluluklar da arttı. Ama ben kitaptan memnunum. Okumaya değer ve bence seriye mutlaka bakın. Yazarın genç yaşta yazmış olmasına rağmen ve tabi ufak tefek kusurların olmasına rağmen bence sürükleyici bir distoptik bir seri diyebilirim. İçinde macera, aşk, bağlılık, dostluk birçok şey barındırıyor. Bir şans verebilirsiniz. İyi okumalar :)
GenesisEilis Barrett · Timaş Yayınları · 2018544 okunma