Serinin 1&2 cildini bitirdikten sonra, 3&4ü hemen okurum diye düşünmüştüm ama pek öyle olmadı. Yine de geç olsun da güç olmasın diyelim :)
Gotou, 10 yıllık hapis hayatının ardından sonunda özgür kaldığında, kendisini kimin hangi amaçla hapsettirdiğini öğrenmek ve intikam almak için araştırmalarına devam eder. Onu hapsettiren adam da namıdiğer Dojima, Gotou ile oyunlar oynamaya devam ederek, Gotou'ya bir telefon gönderir ve o telefon aracılığı ile iletişim kurabileceklerini söyler. Fakat Gotou, kurallarını Dojima'nın belirlediği bu oyunu oynamak istemez ve kendi bildiği yoldan ilerlemeye devam eder. Zira karşısındaki bu adamın bir şekilde kendisine takıntılı olduğunun farkındadır.
"Sonunda anladım. Bu adam onu tanımanı istiyor... O yüzden sana kendini gösterdi. Yaşamanın ne demek olduğunu artık kimse bilmez hale geldi. Fakat sen farklısın, tertemiz bir adamsın. O yüzden seni hedef alıyor anlıyor musun? O adamın... Yani düşmanının yaşama sebebi sensin.... Ve eğer bu oyunu bitirmek istiyorsan, bir an önce hatırlaman gerek!!!"
Gotou, Dojima'nın gerçek kimliğini ve kendisini 10 yıl boyunca hapsettirmeye varacak kadar nefret etmesinin sebebini öğrenmek için, elindeki tek ipucuna sarılır. Bu ipucu da gençlik yıllarını hatırlaması gerekliliğidir.
Serinin bu cildini ilk kitap kadar olmasa da beğendim. Çizimlerin zaten çok iyi olduğunu ilk ciltte belirtmiştim. Bu ciltde de yine çok iyiydi. Nitekim ilk ciltteki aksiyon bu ciltte biraz eksik kalmıştı. Sonunda Gotou ve Dojima'nın karşı karşıya gelmesine sevindim ama hala Dojima'nın neden öyle davrandığına ilişkin gizem devam ediyor. İlk ciltte tanıştığımız Eri'yi görmeye devam ediyoruz ve bu ciltte Eri'yi gerçekten sevmeye başladım. Gerçekten akıllı bir kız. Gotou'nun barmen arkadaşı ise beni gerçekten çok eğlendiriyor :) Bakalım ilerleyen ciltler de hikaye nasıl devam edecek, merakla bekliyorum.