2023 18. kitabı
Okunma: 27 Mart 2023 16:52
10️/10️ Mükemmel bir kitapla geldim ormankitap ‘tan… Bu yüzyılın “en iyi kitabı” der geçerim #karanlıknehir Çarpık ilişkiler, psikopatlık, şiddet… Tahminlerinizin ötesindeki gerçekler midenizi bulandırıp sinirlerinizi bozacak. Paranın gücüne lanet okuyup, görevini kötüye kullananlara küfredeceksiniz. Karanlık Nehir’in şelalesinde o gün pembe sular akıyordu çünkü Rose orada boğazı kesilerek öldürülmüştü. Şimdi 17 yaşındaki Rose’dan ,ondört yıldır hiçbir haber alınamamıştı ta ki bugün ölü bulunana kadar. Cesedin kimliği basına açıklandığında büyük bir skandal ortaya çıkar. O zamanlar bir kaçırılma davasına bakan dedektif baştan savma araştırmasıyla dosyayı kapatmıştır. FBI ‘de sekiz yıl çalışıp memleketine dönen dedektif/doktor Kay’a bu davayı yeniden el alma şansı verilir. Bu arada bir polis memurunun yeğeni kaybolunca bir yandan ortağıyla onu aramaya başlarlar. İki olayın kesiştiği ve bir çok sırrın ortaya çıkacağı bir yola hazır mısınız? Çok üzülecek ve ağlayacaksınız. Bir yerden sonra tahminde bulunmak sizi korkutacak. Başta yerine oturmayan davranışlar yavaş yavaş oturacak.
Karanlık NehirLeslie Wolfe · Orman Kitap · 0164 okunma