2023 7. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2023 17:23
"Hiçbir şey yaralayamıyor artık beni, ruhum öyle çok yara iziyle kaplı ki hislerimin sızabileceği bir boşluk kalmadı geriye." Selammm Çok severek okuduğum, harika bir kitabı anlatmaya çalışacağım sizlere. Yaşanan nükleer bir felaket sonrası mutasyonla lanetlenmiş bir halk düşünün. Halkı bu durumdan kurtarmak için ilginç olduğu kadar insanlık dışı bir yöntem geliştiren hükûmetle senelerce seçilen olmak için aileleri tarafından özenle büyütülmüş gençleri de ekleyin üstüne. Kaosa hazır mısınız? Hükûmet, yakışıklı gençlerle güzel kızları bir araya toplayıp onları eşleyerek ortaya kusursuz çocuklar çıkarmayı hedefliyor. Seçilen gençler aileleriyle beraber düzgün bir hayat yaşarken seçilmeyenler ise kendilerine uygun görevlere getirilip yollarına devam edecekler. Tabii hayatta kalabilirlerse. Victor ve Aurora, seçmelere katılacak gençler arasında. Birbirlerine olan hisleri ve birbirlerini iyi tanıyor olmaları onlar için küçük bir avantaj elbette. Tam da Victor'un doğum gününe denk geliyor saraya yolculuk. Veeee Lady Marcilus! "Yok edilmesi gereken, kalbi kötülükten kokuşmuş bir haşerattan, karanlıklarla dolu bir şarlatandan başkası değildir o." "Kötülük yapmak için iyilik yapardı o. Bu, onun en büyük bağımlılıklarından biri." Alıntılardan da anlayacağınız gibi kitabımızın kötü karakteri Marcilus. Kan banyosu yapmak için özel düzenek kuracak kadar çılgın Bu göz alıcı sarayda, kendini hiç beklemediği olayların içinde bulan Victor, Lady Marcilus ile karşı karşıya geliyor. Bir çıkış yolu bulup bu düzene baş kaldırabilecek mi? Yoksa şarlatanın kurbanlarlarından biri mi olacak? Kitabı çok beğendim. Kesinlikle tavsiye edeceğim, beklentimin çok çok üstünde olan bir kitaptı
ŞarlatanAytuğ Tunç Deveci · Otantik Kitap · 2023280 okunma