·432 syf.····Okunma: 09 Ocak 2023 02:50 "Doğum günü dilekleri her zaman gerçekleşmez; bu yüzden her gün bir mum üflediğimde şansımı boşa harcamamış oluyorum."
"Ve benim de sıfatım buydu. Erkek arkadaşının babasıydım. Daha fazlası değildim. Ama kalbimin derinliklerinde, her geçen gün daha da büyüyen küçük kor bunun bir yalan olduğunu biliyordu."
Jordan doğum gününde iş yerinden erken çıkıp erkek arkadaşının onu almasını bekliyordu fakat doğum gününde yalnız kalacağını öğrenen Jordan sinemaya gitmeye karar veriyor. Orada yaşadığı talihsizlik nedeniyle Pike ile tanışıyor. Film çıkışı mutlu bir şekilde ayrılırken tanıştığı adamın erkek arkadaşının babası olduğunu öğreniyor ve yasak aşkımız da burada başlıyor.
Merhaba, nasılsınız? Punk 57 okuduktan sonra yazarın kalemini çok sevmiştim. Çok sürükleyici bir kitaptı. Yaş farkından dolayı okuyanlar tarafından olumsuz birçok yorum göreceğimi düşünmüştüm fakat tersine çok sevilen bir kitap olmuş. Ben 19 yaş bir fark beklemiyordum biraz şaşırdım ama kurgu olduğunu bildiğim için beni rahatsız etmedi. Pike'ın anlatılışı 25-26 yaşında birisi gibi hissettiriyor. Aralarındaki kimya ve çekim gayet iyiydi. Duyguları bize çok iyi aktarılmış. Jordan'a sinir olanlar varmış ama ben ona kızamadım daha da üzüldüm. Her şey olması gerektiği gibiydi ne eksiği ne de fazlası vardı. Yetişkin içeriği ve konusu bakımından herkesin okuyabileceği bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Yaş farkından rahatsız olmayanların sevebileceği bir kitap. Tavsiyemdir.
Sevgiyle ve kitapla kalın.