2023 16. kitabı
Okunma: 26 Mart 2023 15:43
Konusuna aşık olduğum bir kitaptı Şarlatan. Ve ilk defa bir erkek karakterin gözünden okudum sanırım. Her şey oldukça güzel başladı. Konunun, kitabın içine girmek oldukça kolaydı ve karakterler arttıkça ve olayların yaşanacağı yere vardığımızda okuma zevki de arttı. Leydi Marcilus benim açımdan, en başından itibaren çok çekici bir karakterdi. Kitap ilerledikçe de bu fikrim katlanarak arttı. Aslında kendisi kitabımızın kötü kraliçesi ama ben sebeplerini öğrendiğimizde ondan nefret edemedim. Hatta geçmiş daha çekici geldi bile diyebilirimm. Kitap akıcı ve konusu güzel ancak konunun içine çok giremedik gibi hissettim. Birkaç sayfada çok önemli şeyler oldu bittiye gelmiş gibiydi. Ayrıca konu birçok yere evrilip, öfff bee neler oldu, şaşkınlığı ve hayranlığı verebilecekken bir parmak bal çalınıp kaldım sanki. Bunu kitabın kısalığına veriyorum tamamen ama bu 'damızlık' olarak kullanılma olayına da biraz girilmesini isterdim ki düzenin çirkinliği bizlere daha iyi geçebilsin. Genel olarak severek okuduğum bir kitap oldu. Yazardan okuduğum ilk kitaptı ve yormayan dilini oldukça sevdiğimi söyleyebilirim
ŞarlatanAytuğ Tunç Deveci · Otantik Kitap · 2023280 okunma