·330 syf.····Okunma: 03 Nisan 2023 19:44 5 kitaplık Cosa Nostra Serisinin ilk kitabı ilk 3 kitap ana çifte ait sonraki iki kitap çiftin arkadaşlarına ait . Yazarı uzun süredir merak ediyordum bu seri çok karşıma çıkıyordu dili anlatımı güzel akıcı ha şahanemi o kadar değil tam 8 puanlık :D
Gerçi bu yazarın ilk kitabıymış öyle düşününce son derece iyi .
Neal Sanders New York şehrinin en güçlü Mafya Ailelerinden birinin varisi amcasından Don'luğu alacak ve evlenmesi lazım .Ayrıca işin içinde annesinin öldürülmesinin intikamının alınması durumu var .
Amelia hemşirelik öğrencisi babası intihar etmiş annesi ile arası bok gibi 2 en yakın kız arkadaşı ile aynı evi paylaşıyor güzel bir yaşamı var . Birde 3 senedir süren ortada olmayan senede 2 kere görüştüğü erkek arkadaşı .
Bunlar kız grubu ve Amelia'nın erkek arkadaşı bir gece dışarı kulübe gidiyorlar orada Neal ile çok kısa bir karşılaşmaları oluyor . Neyse o gece Amelia'nın diğer iki kız arkadaşı Neal'in 2 en yakın sağ kolu ile takılıyorlar . Eve dönüşte Amelia ile sevgilisi artık bu kadar görüşülmeyen şekilde ilişki süremeyeceği için ayrılıyorlar . Sonraki gece hadi bu durumun kafasını dağıtalım diye bunlar yine 2 hatunun takıldığı adamlarla kulübe gidiyor . Tabi Kulüp Neal'a ait orada bunlar tekrar karşılaşıyor ve iş olacağına varıyor :) Fakat o gece kızlar boktan bir duruma şahit olunca işler karışıyor Neal Amelia 'yı korumaya çalışıyor ama Don tabi olayı fark ediyor ve kızı Neal'ın yaklaşan çıkar evliliği için tehlike olarak görüyor . Kızı Cosa Nostra için çalışmaya zorluyor Don abi ki kendisi çok boktan bir herif daha ilk kitapta canımı sıktı :(
Gerçi Neal sanki kırk senelik mafya çalışanı gibi valla ne olsa sigara içip sakin karşılıyor şalaksjakajaa.
Kitapta her şey var mafya romantizmi, hakimiyet ve güç için mücadele, tehlike şiddet, yalanlar, aldatma, sırlar ve gömülü gerçekleri ortaya çıkarmak ve olabilecek en kötü ihaneti ortaya çıkarmak. Öngörülemeyen olaylar ve dönüşler.