🆃🆅🆂🅽 🆅🅲🅸🆂🅸
𝔏𝔞𝔯𝔰 𝔎𝔢𝔭𝔩𝔢𝔯
➢Hayat kadını olan Sofia gittiği evde korkunç cinayete tanık olur, ölen kişi bakan olunca ülke ailesinden ve halktan gizli alarma geçer ve soruşturmada en iyileri görev alır. Bu cinayeti çözmek Joona ve Saga'ya düşecektir fakat işler öyle karışırki tüm sorular cevapsız kalır,ta ki tekrar cinayet işlenene kadar. Kurbanları birbirine bağlayan sebebi bulanadek kaç ölüm olur dersiniz? Tavşan avcısı kurbanlarına önce bir tekerleme dinletir ve on dokuz dakika sonra öldürür. Planlarını en ufak bir aksilik çıkmayacak şekilde kuruyor, tüm ayrıntıları düşünüyor ama elbet, işler bir yerde ayağına dolanacaktır.
➢Yazarın Tacizci kitabını da sevmiştim. Aslında bu kitapta seriye ait ama farklı olaylar işlendiği için bağımsız okunabilir. Tacizciyi okurken önceki kitaplarından haberim yoktu
Hikayemiz ilk sayfalarda aksiyonlu ve heyecanlı başladı ilk cinayetten sonra bir ipucunun peşine düştüler sonra anladım ki yazar o ipucunu bir karakteri tanıtmak için vermiş iyide gerek yoktu okadar aksiyona. Bence o kısım kaldırılırsa kitap on puanlık, kalırsa sekiz.
Katili sır gibi saklayıp tam zamanında açık etti ve zaten sonrası dahada hareketli ilerliyor. Katile neden Tavşan Avcısı deniyor? kurbanlarını nasıl seçiyor? Neden tekerlemeden on dokuz dakika sonra öldürüyor? Çok iyi kurgulanmış ve işlenmiş hikayeydi.
➢Bir intikam ne kadar kanlı olabilir? Bu sorunun cevabı #tavşanavcısı nda. Ayrıca son sayfa sizi başka birheyecanlı hikayenin başlangıcına götürüyor. Demekki Dedektif Joona ile heyecanlı hikayeler devam edecek.Polisiye candır net.
Sevgiyle ve kitapla kalın