·215 syf.··Beğendi
···Okunma: 04 Nisan 2023 00:00 Herşey psikiyatrist Mehmet hocanın seminer için yurt dışına çıktığında bilgisayarına gelen mail ile başlar.
Mailde kendisinden bahseden bir hastanın durumu anlatılmaktaydı Mehmet hoca maili okuduktan sonra kim olduğunu anladı ve hemen onu görmek için Türkiye’ye geri döndü. Gördüğü manzara karlısında çok şaşırmıştı.
Gördüğü kişi gerçekten de sevdiği kadın Sevda idi. Onu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırmışlardı. Sebebini bir türlü anlayamadı. Aslında Sevda geçmişinden bir türlü kopamayan, annesi ve abisinin yaptıklarını unutmayan biri olarak Mehmet hocadan yardım almaya başlar. Sevda aynı zamanda Mehmet hoca işe daha önce tanışmış ve çok etkilenmiştir.
Bakalım Sevda geçmişiyle barışıp unutabilecek mi? Mehmet hocayla nasıl bir yol izleyecekler? Sevda için hayat normale binebilecek mi?
Gerçekten okurken zaman zaman sevdaya hak verdiğim, zaman zaman da Mehmet hocanın doğru olduğunu düşündüğüm inanılmaz bir hikaye. Sonunu okuduğumda işte bu tam bir başarı öyküsü olmuş dedim.