çok güzel bir insanın gönlünden, kaleminden dökülenleri okumak paha biçilemezdi, öncelikle bunu söylemeliyim. normâlde roman pek tercih ettiğim bir tür değildir ama neslihan hanımcığım hemen okumayı istememe yetecek kadar güçlü bir referans idi.
enes...âh enes. tüm hikâye çok güzeldi, insanı tamamen içine çeken, kesinlikle dopdolu olan. ama elbette enes'e vurulduk efenim. benden önce anneciğim okudu hem de bayıla bayıla :') insanı sarıp sarmalayan çok naif bir kitap. 1 gecede bitebilecek kadar içine çekiyor ama asla bitmesin istiyorsunuz. ben çok zor olsa da aralarda okumayı bıraktım ki hemen bitmesin. ama kafamda hep enes dönüp duruy...hişş tamam tamam hep bu kitabı düşünüyordum demek istedim. kendinize bir iyilik yapın, bir mola verin ve bu güzeller güzeli hikâye ile tazelenin. hakîkât dokunuşları ve etkileyici bir aşk hikâyesi. gerçi biz gibi yalnızlar okuyunca hüzün üstüne hüzün oldu ama olsundu. şaka bir yana hemen bu kitabı hayatınıza alın hem de çabucak enesle tanışın :")
ayrıcaaaa cânım yazarımız aynı zamanda diyetisyen olan neslihan hanımcığımı da mutlaka tanımalısınız.
şuradan takip edebilirsiniz:
instagram.com/dyt.neslihankly...