Serinin üçüncü kitabının yorumu ile geldim. Uzun bir aradan sonra evreni o kadar çok özlemişim ki . Mara ve Damien'ın ben yerleri hep ayrı olacak. Onlara o kadar aşığım ki. Mara'nın karakter gelişimine bayıldım ya, böyle zeki ve güçlü bir kadın gelmiş. Damien zaten ayrı bir şey anlatmak yetmez, zaten anlatılmaz. O dünyaya girip bunu görmeniz lazım. Melek ve şeytan temalı kitaplar benim için hep güzelmiş olmuştur, birde arasında aşk olunca bitmiştir. Ben yine birşeyler düzelecek sanırken yeni olayların başlamasi peki. Bizim meleklerimiz ve şeytanlarımız bir rahat durmuyor ki. Sürekli bir olay ulen djdjjd. Birde şöyle bir şey vardı biri ölüyor sonra geri geliyordu, bu olay beni hem sevindirdi hemde sinirlendirdi. Neden böyle dediğimi de okurken anlayacaksınız. Ters köşelerin çok olduğu, kaosun dur durak bilmediği bir fantastik dünya. Lucifer karakterini hala sevip sevmemek arasında kaldım. Kevin senin yerin hep ayrı aşkım ama bu kitapta olanlar olmadı be ben böyle beklememiştim. Blake seninde yerinde hep ayrı canım. Amy ölsün gitsin kurtulalım senden. Üf zaten tam mutlu olduk derken yeni şeyler çıkartıyorlardı, az sinirimi bozmadılar. Mara'nın yaratığı Mavi senden bana lazım, ama okuyunca sizde dersinin bende istiyorum diye . Vallahi ne olaylar ne olaylar bazı şeylere şaşıracaksınız bazı yerlere üzülüp, sevineceksiniz. Bu seri benim her zaman favorilerimde olacak. Eminim okuyan herkes beğenecek özellikle fantastik severler. Yazarın kalemi her zamanki gibi akıcıydı. Ben zaten yazarın kalemini seviyorum.
Mara, bir sebepten dolayı arafa düşer ve burada alevler şehrinde yaşamak zorunda kalır. Alevler şehrinde yaşıyor desekte nefilim özü sayesinde ışıklar şehrine de gidebiliyor. Ama gel görün ki olaylar peşlerini bırakmıyor ayni anda Lucifer ve Blake nin Arafa düşmesi ile bizim asıl olaylar başlıyor. Bu ikilinin arafa düşmesinden sonra Amy bir parti veriyor ve bu partinin supriz bir konuğu vardır Damien... Mara onu karşısında görünce çok mutlu olur ama hayatın ona yaptığı olanlardan habersizdi çünkü daimen onu hatırlamıyordur. Bakalım bizi daha neler bekliyor Mara ve Damien tekrar birlikte olacak mı? Sırlar son bulacak mı?