2023 55. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2023 00:00
Sana Hâlâ Bağımlı ~ Krista & Becca Ritchie . Her kitapta seri güzelleşiyor dostlarBağımlılıkları olan iki yakın arkadaş ve iki sevgiliydi Lily ve Lo. İlk kitapta onların bağımlılıklarının sınırlarında dolaştık, ikinci kitapta daha sakin ve bir süre birbirlerinden uzak kalıp savaşmaları gerekiyordu. Lily çevresindekilerin desteğiyle güçlü kalmaya çalıştı ve şimdi yeniden bir aradalar Arkadaşlıkları daha doğrusu birbirine bağlılıkları aşırı hoşuma gitmişti. Şimdi yeniden yan yana ve daha büyük bir sınav var. Şimdi Lily seks konusundaki sınırlarını korumak zorunda ve bu süreçte tam da Loren yanındayken hem daha zor hem de mücadeleleri daha anlamlı. Özellikle Lo öyle yardımcı olmayı çalışıyor ki. Hem alkolden uzak durmaya çalışıyor hem Lily’nin bağımlılığıyla mücadele ediyor hem de bomba gibi bir olay karşımıza çıkınca kaos başlıyor. Gizemli ve tehditkar mesajlarla birisi onların sırlarını açığa çıkarmak ve kedinin fareyle oynamaya çalışması gibi oynuyor. Geçmişleri, eski düşmanları ve açığa çıkmayı bekleyen sırlarla kitapta hareket hiç kesilmedi. Birbirlerini bağımlılıklarından daha çok seven ve bu sevgiyi adım adım herkese hissettiren bir ikili ve gerçek bir iyileşme, sevgiyle iyileşme süresinin bir parçasıydı Lily’i her şeyin önünde tutan LoBu ikilinin güzelliğinin yanında Rose ve Conner desteği ve kitapta favorim olan Ryke Tanıdığım andan itibaren öyle sevdim kiiii Tüm ekibin gittiği tatil, Lily’nin kız kardeşi Daisy ve Ryke arasında oluşan bağ da güzeldi. Ryke ve Lo öyle güzel bir bağ kurdu ki onlar birbirine alışıp samimiyetleri ilerledikçe ben daha da sevdim.Aile ilişkileri, destek ve mücadele dolu bir yolculuktuKitap aşırı kalın olmasına rağmen öyle heyecanlı ve akıcıydı ki nasıl bitti anlamadımilk kitapta bağımlılık ve sağlıksız bir ilişkiyle devam ediyorduk, ikinci kitapta karakter gelişimini yavaş yavaş görüyoruz ve şimdi büyük bir mücadele ve sevgi bizimle. Heyecanı, Akıcılığı, sürükleyiciliği ve değindiği noktalarla severek okuduğum bir kitap oldu. Kitapta fazlasıyla yetişkin içecekmiş sahneler var bu yüzden yetişkin okurlar için olduğunun altını çizerek türü severlere tavsiye ediyorum #sanahalabağımlı #kristabeccaritchie
Sana Hâlâ BağımlıBecca Ritchie · Martı Yayınları · 2023357 okunma