2023 153. kitabı
Kitabın dili ve anlatım biçimi çok güzeldi. İlk defa bir erkeğin ağzından yazılan kitabı beğendim. ilk kitaba başladığımda açıkçası sıkılmıştım hatta yarım bırakmıştım sonra bir şans verip tekrar okudum ve o kadar güzel geldi ki anlatamam. ilk başta Andreas'a çok sinir olmuştum . Bazen ona saydığım oldu . Tabi daha sonradan yavaş yavaş değiştiğini gördüm ve kitap biranda güzel gelmeye başladı . Bu kitap bana önyargıları kırmayı öğretti, pişman olacak bir şey yapmamayı öğretti, hiç kimsenin sizinle ilgili ne konuştuğunu umursamamayı öğretti. Kitapta ana karakterimiz uslanmaz bir çapkın ve Rus tabi bir de Türk kızımız var. Bu kızımız iş için Rusya'ya gidiyor ve orada bu çapkınımızla karşılaşıyor. Peki bizim Rus çapkınımız rahat durur mu durmaz kıza yanaşmaya çalışır ve yüz bulamaz. Olay Rusya'da geçiyor genelde Andreas ve Yasemin arasında tabi Andreas'a göre Jasmin. Bir sürü pişmanlıklar ayrılıklar oluyor olay böyle dönüyor bu tarz bir kitap okumak isterseniz öneririm yorum yapmakta pek iyi değilim ama anlatabilmişimdir inşallah
Uluslararası Bir Aşk HikayesiMehtap Fırat · Ephesus Yayınları · 2020744 okunma