2023 281. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2023 15:12
Kitapla ilgili yorum yazarken sanırım biraz zorlanacağım zira ciddi anlamda beni yoran ve arada kaldığım bir kitap oldu. Konusu ile ilgili çok yorum yapmaya gerek yok malum herkesin de bahsettiği gibi zengin bir kızımız var 14 yaşında oğlumuzla bir hata yapıyorlar ve bu hatanın bedelini kendilerince ödemeye başlıyorlar falan falan.Karakterler o kadar sorunluydu ki beni bile okurken depresyona soktular.Daria aşırı mızmız ve gaddar bir kız neyi neden yaptığı bence bir mantığa oturmamış,amacı sadece kötülük yapmak,annesiye arası bozuk okey de bu kadın sana bu kadar kötü ne yaptı diye kitabın içine girip sarsmak istedim.Sanırım bu kadar şükürsüz karakterler beni darlıyor.Ortada konuşularak çözülecek sorunlar varken bu kadar zorlama drama kraliçeliği beni fazla gerdi.Tamam annen hata yaptı ama kadın konuşulmayacak bir kadın değil ki al karşına konuş!! Gelelim Penn’e… o daha makul bir sorunlu karakterdi.Kardeşine olanlardan dolayı suçlu hissetmesini anlayabildim ki onun ciddi anne ve baba sorunsalı vardı.Daha çok sevdim diyebilirim.Çok sert bir karakterdi ama diğer gençlere göre zemzemle yıkanmış kaldı(Addy mevzusunu da yazar yazmasa olurmuş o da anlamsızdı bana göre) Via ,Gus,Esme vs gibi karakterler gerçekten nefretlikti.Herkes aşırı manyaktı sanki Kitapta ciddi bir argo ve küfür durumu var mizahi kısmı ağıtlıklı olduğu için beni rahatsız etmedi ama yaşı küçük okuyucular hem bundan hem de +18 sahnelerden dolayı uzak durmalılar. Yazarın kalemi güçlü belli başka kitaplarına şans vereceğim ama benim için iki arıza karakterin,aşklarını da tam hissedemediğim sıradan bir kitabı oldu.Galiba ben bu tarz kitaplar için fazla yaşlandım artık Bitirmeden en beğendiğim kısmı da yazmak istiyorum.Yazarın ne olursa olsun çocuklarınızı olduğı gibi sevin ve kabul edin kısmını çok güzel buldum.Evlatlarımız bizim tapulu malımız değil ,olmalarını istediğimiz gibi olmak zorunda değiller,keşke oldurmaya çalışıp onları bunalıma sokmasak.Ailesinin kız ne kadar aşırı saçmalarsa saçmalasın arkasında durması bence güzeldi.Fakaattt SPOİLER!!!!!(Müdür olayına kızdım.Bu tarz olaylar asla üstü kapatılacak olaylar değil.Kendinizce bir adalet sağladınız ama o adam daha fazlasını hak ediyordu.Kız daha fazla üzülmesin diye yaptıkları aşırı bencilce ve ileride tekrar yapabileceği için tehlikeli bir hareketti.)18 üstü ve genç tayfa kitabı türü sevenlere değişik bir alternatif olabilir.
Serseri PrensL. J. Shen · Olimpos Yayınları · 2022608 okunma
Harika bir yorum. Kitap hakkındaki fikirlerimiz birebir aynı
Smy
Teşekkür ederim 🫶🏻 bence çok şişirilmiş bir kitap🙄☺️