Dale Carnegie'nin Etkili İletişim Kitabı: Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı İncelemesi Türkçe ve Azerbaycan Türkçesiyle
Merhaba arkadaşlar! ♡ Uzun zaman önce okuduğum ve hala faydasını gördüğüm bu harika kitaptan bahsetmek istiyorum. Şimdiye kadar okuduğum en kalın kitaplardan biri olmasına rağmen, 800 sayfayı sıkılmadan okudum. Bu kitap, sosyal becerileri geliştirmek isteyen herkesin mutlaka okuması gereken bir eser.
Kitap, iş görüşmesi gibi pratik konulardan, "müşterilerle nasıl daha etkili iletişim kurulmalı" gibi günlük hayatta karşılaşılan durumlara kadar geniş bir yelpazede konulara değiniyor. Ayrıca, eğitim verenler için toplum önünde nasıl etkili konuşmalar yapılması gerektiğine dair de değerli ipuçları sunuyor.
Yazar Dale Carnegie, sadece bilgi paylaşmakla kalmayıp aynı zamanda kendi deneyimlerini de samimi bir şekilde bizlerle paylaşıyor. Kitabı okurken, hem keyif alacak hem de günlük hayatta uygulayabileceğiniz pratik stratejilerle dolu olduğunu fark edeceksiniz. :)
Kitapta yer alan harika alıntılar da oldukça etkileyici. Hatta, kitabı tekrar açıp o güzel alıntıları sizlerle paylaşmak istiyorum. ♡
Carnegi'nin samimi ve deneyim dolu üslubu, kitabı okurken keyif almanızı sağlar. Eğer okumadıysanız, kesinlikle tavsiye ederim!
***
Salam dostlar! Uzun vaxt əvvəl oxuyub hələ də faydasını gördüyüm bu kitabdan danışmaq istəyirəm. Həqiqətən də oxuduğum ən qalın kitab olub, ancaq heç vaxt sıxılmadan hər səhifəsini oxumuşam. Bu kitab sosial bacarıqları inkişaf etdirmək üçün əla bir vasitədir.
Kitabda "iş görüşü"ndən müştərilərlə necə münasibət qurmağa, hətta təlim verən biri olarsanız cəmiyyət önündə necə danışmağınıza qədər bir çox mövzulara toxunur. Müəllif, yalnız informasiya paylaşmaqla qalmayıb, öz təcrübələrini də bizlərlə bölüşür. Kitabı oxumaq mənə sosial bacarıqlarımı inkişaf etdirməkdə həqiqətən kömək etdi. Oxumamış olanlar üçün mütləq oxumalısınız! Bu kitabda şahane alıntılar var, kitabı yenidən açıb o gözəl alıntıları sizlərlə bölüşəcəm. Kitabın təsiri həqiqətən də yaşanılan təcrübələrimə pozitiv təsir etdi. Xoş mütaliələr!