2023 21. kitabı
Nora Roberts polisiye türünde severek okuduğum bir yazardı . Fantastik türde bir kitap yazdığını görünce de merakla kitaba başlamıştım . Dürüst olmak gerekirse ilk 200 sayfayı ; yazar “ Olaylar kıyamet sonrası fantastik bir evrende geçiyor “ dediği için ben de “ İyi tamam o zaman “ diyerek okudum . Çünkü kitapta her ne kadar aksiyon oldukça fazla olsa ve her ne kadar sürükleyici olsa da fantastik ögeleri çok az görüyoruz kitabın ilk yarısında . Her ne kadar ikinci yarısında da çok fazla görmesek de bazı şeyler bir tık daha oturuyor sonlara doğru . Ama buna rağmen kitapta özel güçlere sahip olan “ Doğaüstüler “ in güçlerini , özelliklerini yeteri kadar görmediğimiz düşüncesindeyim . Eğer fantastik bir kitapta çok fazla fantastik öne görmemek sizi rahatsız etmezse okuması oldukça keyifli bir kitap . Özellikle son 100 sayfanın benim için oldukça keyifli geçtiğini söylemeliyim . ( Bu arada bu kitap bir serinin ilk kitabı olacak şekilde tasarlanmış . Yani henüz çıkmamış olsa da kitabın devamı olacak . )
MilatNora Roberts (J.D. Robb) · Epsilon Yayınevi · 202198 okunma
1 +1'leme