Nora Roberts polisiye türünde severek okuduğum bir yazardı . Fantastik türde bir kitap yazdığını görünce de merakla kitaba başlamıştım .
Dürüst olmak gerekirse ilk 200 sayfayı ; yazar “ Olaylar kıyamet sonrası fantastik bir evrende geçiyor “ dediği için ben de “ İyi tamam o zaman “ diyerek okudum . Çünkü kitapta her ne kadar aksiyon oldukça fazla olsa ve her ne kadar sürükleyici olsa da fantastik ögeleri çok az görüyoruz kitabın ilk yarısında . Her ne kadar ikinci yarısında da çok fazla görmesek de bazı şeyler bir tık daha oturuyor sonlara doğru .
Ama buna rağmen kitapta özel güçlere sahip olan “ Doğaüstüler “ in güçlerini , özelliklerini yeteri kadar görmediğimiz düşüncesindeyim .
Eğer fantastik bir kitapta çok fazla fantastik öne görmemek sizi rahatsız etmezse okuması oldukça keyifli bir kitap . Özellikle son 100 sayfanın benim için oldukça keyifli geçtiğini söylemeliyim .
( Bu arada bu kitap bir serinin ilk kitabı olacak şekilde tasarlanmış . Yani henüz çıkmamış olsa da kitabın devamı olacak . )