Yabancı-Şahmeran
2023 13. kitabı
Bundan uzun bir zaman önce, henüz ortaokulda bir öğrenciyken o zamanlar bir arkadaşım beni Wattpad ile tanıştırdı. İlk okuduğum kitap da buydu. O zamanlar çok sevdiğimi hatırlıyordum. Şimdi yaşım 22, şans eseri basılmış hâli elime ulaştı ve eskiden çok sevdiğim kitaba bir göz atayım dedim. Keşke demeseydim. Klâsik bir Wattpad kitabı diyemem, ondan çok daha kötüsü. Aslında Wattpad'i bu kadar gömmenin de bir alemi yok; bazen çok başarılı kitaplar bulduğum da oldu. İnsanın bazı şeylere gerçekten yaş aldıkça aklının erdiğini kendime kanıtlamış durumdayım. Ama o zamanlar psikolojimin çok da güzel olduğunu söyleyemem. Kitabın konusuna geçmeden önce yazarın yazma stili üzerinde biraz durmak istiyorum; yazar kitapta betimleme değil, betimlemeyi kitap yapmış. Birde mübalağa sanatını fazlasıyla kullanmış. Gelelim Ediz Çağıran'a. Kutsal yeşil gözlü, ultra yakışıklı, zengin ve biraz da zampara. Babası bir polis tarafından öldürülünce bizim mükemmelliyet abidemiz de gidip o polisin kız kardeşini kaçırıyor. Sonra birbirlerine aşık olacaklarını elbette tahmin etmişsinizdir zaten ama bu kadar hastalıklısını daha önce hiç görmemiştim. Bol bol fiziksel & psikolojik şiddet ve bunun güzellemeleriyle dolu bir kitap okumak isterseniz buyurun okuyunuz.
Yabancı - ŞahmeranÖznur Yıldırım · Pegasus Yayınları · 20167,9bin okunma