2023 30. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2023 00:00
Yıl; 2019 Selin ve Seda üniverste okuyan aynı evde yaşayan iki arkadaş Selin  ne kadar mütevazi  sevecen ise Seda tam tersi Her gün başka biriyle takılan biri Bertuğ zengin bu yaşa kadar istediğini elde eden her istediği olan biri ve Selin'e kafayı takmış ne yaparsa yapsın Selin'i elde etmeyr kararlı. Bertuğ bir gün eve gittiğinde bir zarf ve kesik bir parmak bulur. Başına geleceklerinden habersizdir Kendine #Nacvid diyen biri ona neler yapmasını gerektiğinin talimatlarını verir. Yıl; 2419 Bir uyanıyorsunuz ve yıl 2419 yılındasınız tam 400 yıl sonrası ve birçok şey sistem tarafından yönetiliyor ne hissederdiniz? Jen girdiği sistemde uyanamıyor ve uyanamazsa Jen ölecektir Babasının aldığı karar Jen'i kurtaracak mı? Evinde ölü olarak bulunan Bertuğ'un katili kim? Selin'e ne oldu niye hastanededir? Kitabı ilk elime aldığımda bir polise kitap okuyacağım diye bekliyordum. Evet bir katil var ama işin içinde polis yok Peki ama katil kim. Sonlara doğru tatilin Aslında kim olduğunu öğreniyoruz ama çok farklı bir şekilde farklı bir katilimiz var Yazar birçok tarzı bir ara bir arada barındırmış diskotik felsefe edebiyat.. Yazarım farklı bir tarzı vardı ben çoğu yerde kendime bazı sorular sorarken buldum. Bazı yerlerde yazar kendi fikirlerine de yer vermiş
Katil 2419Abdurrahman Yücesoy · S.S. International Publishing · 080 okunma
1 +1'leme