Herkesin Okurken Ağladığı O Kitap!
2023 16. kitabı
Okunma: 19 Nisan 2023 20:19
Bu kitap yorumunu Instagram'daki "alintilarlayasiyorum" profilimde de okuyabilirsiniz: instagram.com/p/CrOf6VKt09F Neredeyse herkesin bildiği ve her insanın okurken
Uçurtma AvcısıKhaled Hosseini · Everest Yayınları · 2024192,1bin okunma
3 +1'leme
41,9bin Gösterim
Tarihi romantik önerebilir misiniz?
ramazan ayının son sahurundan merhaba.. bu incelemeye yorumunu yazan arkadaşlara sahurda da kitap önerisi veriyorum 🤓
ramazan ayının son iftarını da geride bıraktıktan sonra bu incelemeye yorumunu yazan bütün arkadaşlara kitap önerisi veriyorum 🤓 bugün akşam boyunca önerilerim devam edecek 📚
Edebi kaygı gütme hususunda sizinle aynı fikirdeyim.
teşekkür ederim sayın adaşım, sevindim kitap önerim: - oğuz atay, oyunlarla yaşayanlar
1 yanıtı göster
günaydın! perşembe gününüz harika geçsin. bu incelemeye yorumunuzu yazın, kitap önerinizi kapın! 🥳📚
1 ay aranın ardından bu incelemeye yorum yazan herkese kitap önerisi veriyorum, yorumlarınızı bekliyorum 🥳
Bazen hikayenin içine dalınca edebi kaygı, kurgu, yazım dili biraz geri planda kalabiliyor. Bu kitapta da Hasan’a çok üzülmüştüm. Aynı şekilde yazarın diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş’i okurkende aynı hislerle anlattığı hikayeden çok etkilenerek okumuştum. Bazende sadece hikayesi için okuruz bazı şeyleri bu kitabında öyle bir tınısı var. Filmide yine aynı hüznü, dramı veriyor ama her kitaptan uyarlanan filmler gibi bazı olmamışlıkları var. Ama yinede herşeye rağmen yaşadığımız, sahip olduğumuz “özgürlükleri” anlayabilmemiz ve idrak edebilmemiz için okumak ve ya izlemek gerekir diye düşünüyorum.
evet, okurların bu konudaki görüşleri birbirinden farklı oluyor. mesela benim için kitaplardaki hüznü, sevinci, nefreti, çaresizliği sağlayan şey de edebi kaygının ta kendisi oluyor. o yüzden bir kitaptan beklentilerimize göre değişiyor bu durum diye düşünüyorum kitap önerim: - shakespeare, bir yaz gecesi rüyası