2023 9. kitabı
Herkese Selaaammmmm Uzun zaman sonra sizlere keyifle okuduğum, tavsiye etmekten asla bıkmayacağım, okurken bol bol alıntı paylaştığım güzel bir eserin yorumu ile geldim... Nevra ve Enes .. Yeni evli bir çift. Balayı için bir yolculuğa çıkıyorlar. Enes duyguları oldukça yoğun olan biri lakin Nevra'da durumlar öyle değil. Başlarda Nevra'yla hiç anlaşamadık. Kitabı okudukça kendine izin vermesini, duygularını dinlemesi gerektiğini söyledim durdum. Enesle birlikte doğada yürüyüşlere çıkan Nevra kâinat da yaptığı tefekkürler sonucu kendini ve Enesi tanımaya başlıyor. Tanıdıkça her şey onun için daha farklı ilerliyor. Lakin yaptığı bir hata sonucu Enes'in güvenini kaybediyor. Bakalım Enes bu hatayı affedebilecek mi ? Nevra kendini Enes'e affettirebilecek mi ? Nevra pes mi edecek yoksa sevgisi için mücadele mi edecek ? Severek okuduğum güzel bir eserdi. Başlarda Nevra'ya olan kızgınlığım sonlarda Enes'e olan kızgınlığıma dönüştü. Sevgi büyük bir hatayı görmezden gelmeye yeter mi ? sorusu şekillendi durdu beynimde. Tefekkür ve tevekkül kitapta güzelce harmanlanmış bizler içinde okundukça farkındalık sağlayacak güzel bir esere dönüşmüş. Oldukça akıcı ilerliyor ve sayfaları büyük bir merakla çeviriyorsunuz. Tavsiye ederim. Okumalısınız
Okyanusun AleviNeslihan Kalaycı · Çınaraltı Yayıncılık · 2023246 okunma