Puan vermedi·424 syf.····Okunma: 20 Nisan 2023 18:40 Raelia - Medora Günlükleri II ~ Lynette Noni
Medora Günlükleri serisinin ikinci kitabı ve seri devamı olduğu için yine ne söylesem spoiler olacak korkusuyla başladığım bir yorumla merhaba
İlk kitapta Alex’in yeni okul ve yeni arkadaşlarıyla tanışmıştık. Okulda açtığı bir kapı ve o kapının onu sürüklediği yerle mucizeye ve yeni bir maceraya adım atmıştık. Şimdi Alex yetenekli dostlarıyla beraber Akarnae Akademisinde ikinci yılına çalmamak için imkansızlıklar ve mucizelerle dolu Medora’ya geri dönüyor. Kayıp Şehir Meya, oradan sürgün edilen ve pişinde olan Aven ile tehdit dolu bir kovalamaca da bizimle beraber tabii ki
Arkadaşlık ve eğlencenin yanında bolca maceraya da konuk olduk. Her bir sayfasından aşırı keyif aldım. Özellikle dostluk kısmı bu seride favorim. D.C, Jordan, Bear, yeni katılanlar ve yeni tanıdıklarımız derken hem kadro çoğaldı hem de dost düşman bayağı karşıtı arkadaşlar. Özellikle bir sahne var kiii Aşamıyorum, aşamıyorum asla aşamıyorum Alex’in bir görevi, sırları ve karşısına çıkan bir sürü zorluk var. Şimdi her şey daha da zorlaştı ve ne olacak aşırı merak ediyorum. Medora halkı için atılacağı tehlikeler ve çabasını öyle derinden hissettirdi ki Canım Alex. Kitap boyunca bir heyecandan başka bir heyecana koştum resmen. Sürekli bir olay ve sanki patlamaya hazır bir bomba bekliyor gibiydi. Aksiyon ve olaylar hiç kesilmedi bunu da ek olarak çok sevdim. Soluksuz okuttu Özellikle ship konularında bayağı heyecanlıyım
Ama kurgulanan evren ve detaylarııı Allahımmm çok güzeldi. Büyülü bir masal gibiydi. Yalın bir dili olmasını da ayrıca seviyorum. Sevdiğim biri bir masal anlatıyormuş gibiydi. Arkadaşlık, gizem, sırlar ve büyülü evren derken dolu dolu bir serüvendi. İlk kitapta söylediğim gibi film tadındaydı yine. Fantastik severlerin kesinlikle seveceği ve her yaş grubuna tavsiye edebileceğim bir kitap. Kapıyı açıp bu evrene adım atmalısınız Şu an ben üçüncü kapının önünde heyecanla bekliyorum