2023 215. kitabı
Polisiye ve gerilim severler icin harika bir kıtabın yorumu ile geldim. Başta kitap biraz yavaş ilerledi ama sonradan bir açıldı, başından kalkamadım kitabın. Gereksiz ayrıntı ve uzatılmış konular yoktu, bu yüzden hoşuma gitti. Akıcı ve sade bir dili vardı. Gerilimi yer yer yükseldi, benim hoşuma gidiyor böyle gerilim hissinin bana geçtiği kitapları. Her ne kadar katil ortaya çıksa da kitap bitene kadar sayfaları merakla çeviriyorsunuz. Ama hiç beklemiyordum ya katilin kim olacağını. Belki dikkatli olanlar tahmin edebilir çünkü ip ucu da veriyor yazar. Ama ben her şey olabilir kafasında olduğum için katil bu diyemedim. Benim için herkes şüpheli. Sonu içinde söyleyecek bir şey bulamıyorum. Umarım yazarın başka kitaplarını da okuma şansım olur. Sayfalar ilerledikçe de karakterleri ve yeni katılan karakterleri hep birlikte tanımış oluyoruz. Ben soluksuz okudum kitabı. Zaten bu aralar polisiye türüne takmış durumdayım. Yazarın önceki kitaplarını da okuyacağım. Çünkü seriymiş ama bağımsızda olunabilirmiş. Bakalım onlarda aynı etkiyi bırakacak mı? Eğer türü seviyorsanız kesinlikle okuyun derim. Beyazlar içinde on küçük tavşan, Bir uçurtmanın ucunda cennete gitmeye çalışıyordu. Uçurtmanın ipi koptu, hepsi birden yere düştü, Cennete gitmek yerine hepsi birden... Her şey bu tekerlemeyle başlıyor. 19 dakika sonra ölüyorsunuz. Maskeli biri gölgeler içinde bekleyip kurbanını izliyor. Onu yavaşça öldürecek, cezasını verecek. Tavşan Avcısı kurbanlarını tek tek avlıyor. Nihai hedefine ulaşmadan da durmayacak. Joona Linna ve Saga Bauer’in karşılaştıkları en zor vakalardan birini çözmek için zamana karşı yarışacaklar.
Tavşan AvcısıLars Kepler · Doğan Kitap · 2023124 okunma