2023 10. kitabı
Okunma: 17 Nisan 2023 12:36
Alanında çalışmış bir kişinin açıklamalarıyla hayat gidişinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlayabilecek türden bir kitap. Sakin sakin okunarak; her ayrıntıya, metaforlara dikkat ederek okunmalı. Zaman içerisinde aldığımız yaralar ya da mutluluklarımız bizi şekillendiriyor ve bu şekillendirme esnasında verdiğimiz tepkiler de kalan hayatımızın şekillenmesini sağlıyor ve zincirleme bir şekilde devam ediyoruz. Her zaman en doğru tepkiyi vermek etten kemikten, en önemlisi duygulardan oluşan bir canlı için çok mümkün olmasa da mantıkla beraber şekillendirdiğimizde daha kolay olabileceği düşüncesindeyim. Ara ara cümle bütünlüğü zarar görse de dikkatli okuduğunuzda ana metni kavrayabiliyorsunuz. 12 Kural yazıyor olması sınırlar oluşturacağını düşündürmesin size çünkü bu kuralın hayat içerisinde şekilleneceğini bilecek kadar da usta bir deneyimle karşı karşıyasınız kanımca. Tercih edenlere iyi okumalar dilerim.
Hayat İçin 12 Kural: Kaosa PanzehirJordan B. Peterson · Pegasus Yayınları · 2021637 okunma