·320 syf.····Okunma: 06 Şubat 2022 00:00 SPOILER İÇERMEMEKTEDİR.
Öncelikle bu kitap genç kurgu olmasına rağmen bayağı iyiydi yalnız bu kitap dediğim Kar Küresi yani bunun birinci kitabı bir kere birincideki gibi aynı havayı aynı heyecanı vermedi her küresini gece yarısı 3 4 saatte bitirdim o zamanlar gene gençtim o yüzdende çok sürükleyici gelmiş olabilir. Gerçi zaten 1. kitap gene sürükleyiciydi fakat yazarın kitabı ele alış biçimi evrim geçirmişde değişmiş sanki yani bu kadar kaliteli karakterlerle nasıl bu kadar kalitesiz son yapılmış anlamadım bu tarz sonu bazen bazı kitaplarda çok isterim fakat bence sonu iyi değildi bu kitaba bu karakterlere bu son uymadı bence sanki baştan salma yapıp kurtulmuş gibi olmuş ama 1’i okuyunca mecbur 2’yi de okumak istiyorsun. Bunun birinci kitabını bitirdiğim an gece gece hemen dışarı çıkmak istemiştim ikincisi için çok heyecanlanmıştım aldıktan sonra gene iyiydi birincisi hala daha iyi geliyordu tabi. Fakat bir de sondan sonra direk büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Ama asla birinci kitabını yani Kar Küresini Okuduğum için asla pişman olmayacağım. Çünkü iyi bir kitaptı çok genç kurgu olsa da baya sürükleyiciydide birincisini öneririm. Yani Kar Küresi’ni ama 2’incisini pek önermem. Bazılarınız için sonu öğrenmeniz bile yeterli olabilir bence ki ben gene olsa sonu öğrenmek için bu kitabı full baştan sona detaylı okurdum. ( detaycıyım)