Bir Milyon Öpücük
2023 40. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2023 00:00
Evet herkese merhaba, bugün size Ren Yayınlarından çıkan Bir Milyon Öpücük kitabının yorumu ile geldim. Konusu: Wren Lancaster kolejine kaydolduğunda hiçbir şey yapmadığı halde insanların gözdesi olur. Tek bir kişi haricinde, Crew Lancaster. Crew Lancaster Wren'i ilk gördüğü andan itibaren kendisinin ilgisini çeker ve onun kendisine yüz vermemesi yüzünden nefret eder. Wren okulda Crew hariç herkesle konuşur fakat Crew'in kendisinden nefret ettiğini düşündüğü için onu görmezden gelir. Ta ki bir proje ödevinde birlikte çalışmak zorunda kalana kadar. Evet genç yetişkin bir kitap, +18 sahne fazlaydı okuyacakların dikkatine. Öncelikle kitabın konusu klişe, yani çok fazla bu şekilde başlayana kitap var fakat ben ilerisindeki olan şeyleri sevdim, her ne kadar sevmediklerim olsa da. Wren'in kendisini babasına adama olayı, bilmiyorum hoşuma gitmedi mesela o kısım. Yine Crew'in bazı iç konuşmalarına falan da sinir olmadım değil. Ama kitapta en sevdiğim olay tablo olayı ve 100 tane Chanel rujdu. O kısımları çok beğendim. Kitabı sevmeyen de hatta çok fazla linçleyen de görmüştüm ama o kadar kötü değildi, ortalama bir kitaptı. +Ayrıca lolipoplu bir smut sahne vardı, belki rahatsız olabilecekler vardır.
Aşk
Bir Milyon ÖpücükMonica Murphy · Ren Kitap · 01,130 okunma