2022 122. kitabı
Bu çifti çok sevdiğimi her fırsatta söylüyorum. Ama okuyunca fark ettim ki aynı zamanda da özlemişim. O kalabalık altı çocuklu aile daha da güzel geldi gözüme. Lakin her ailede olduğu gibi bu ailede zor dönemlerden geçiyor, bir yandan ufak tartışmalar, didişmeler devam ederken bir yandan da birbirlerine sıkıca sarılıyorlar. Ancak bir gün Jake ve Chelsea biraz daha büyük bir aile için adımlar atmaya karar verirlerse, her yanından bir çocuğun fırladığı bu ev ne hale gelirdi? Şu ankinden daha güzel olacağı kesin. Sonsuz 3.5’uncu kitap ve novella olarak geçiyor. Aslında Sonsuz kitabı Onay’ın devamı niteliğinde diyebiliriz. Jake ve Chelsea’nin yıllar sonrasını okurken bir yandan da seride ki diğer karakterleri de görüyoruz. Stanton, Sofia, Brent, Kennedy’yi tekrar okumak çok güzeldi. Aynı zamanda çocukların büyümüş hallerini okumakta çok keyifliydi.Büyümelerine rağmen sanırım tek değişmeyen şey gürültücü olmalarıydı. Herkesin okumasını ve karakterlerle tanışmasını istediğim bir seri. Mutlaka okumalısınız.
SonsuzEmma Chase · Nemesis Kitap · 2022357 okunma