Puan vermedi·400 syf.··Beğendi
· " Onu her gün düşünecektim ama asla aramayacak, hatta çevrimiçi olup olmadığına bile bakmayacaktım.
Sözümü tutacaktım... Altı yıl boyunca......"
İlk görüşte aşka inanır mısın?
Jake Fisher öğretim görevlisidir. Tezini yazmak üzere gittiği yaz kampında ressam Natalie ile tanışır. Birbirlerine ilk görüşte aşık olurlar.. Yaz sonunda Natalie, Jack'ten ayrılmak istediğini söyler ve eski sevgilisi olduğunu söylediği Todd'la evlenir.
Hayatınızdaki en kıymetli kişinin bir anda sizi terk etmesine bir anlam verebilir misiniz? Ya da hemen kabullenir, inanır mısınız?
Jake bu olanlara inanmaz ve gözüyle görmek için düğünlerine gider.
Ancak gözüyle gördüğünde inanır çünkü tüm o olanlara..
Ve orada Natalie Jack'ten kendisini rahat bırakmasını, arayıp sormamasını ister.
Jack ise söz verir.. Tam altı yıl boyunca da
sözünü tutar ...
Şimdi sıkı durun
Altı yıl sonra Jack ofiste bir ölüm ilanı görür. Bu ilan Natalie'nin eşi Todd'a aittir. Jack ne yapar ee tabiki eski aşkını görme ümidiyle cenaze törenine gider ancak cenazede gördüğü kişi Natalie değildir. Üstelik acılı kadın Todd'la on yılı aşkın evli ve Natalie'yi tanımamaktadır
Bundan sonra da olaylar başlar. Jack Natalie ile ilk tanıştığı yere, kampa gider fakat kasabalı orada bir kampın hiçbir zaman olmadığını söyler.. Olayları araştırdıkca hiç ummadığı tuhaflıklarla karşılaşır.
Yazarın anlatım tarzını çok sevdim ben, sanki sizinle sohbet eder gibi olaylara sizi de dahil ediyor ve sürekli şaşırttı. Ben bir ara Jack'in şizofren olduğunu falan düşündüm o derece.
Baştan sona heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu bir maceraydı.
Türü için polisiye desem tam değil, aşk desem değil, gerilim desem tam değil, bunlardan azar azar fakat gizemin alası vardı onu biliyorum,
Aşk, polisiye, gerilim ve gizem sevenlere şiddetle tavsiyemdir. Asla pişman olmayacaksınız..