2023 64. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2023 21:39
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Ergül Laçinel'in kaleminden ille de Rodrigo adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Karakterimiz Maria ülkenin en önemli kurumlarından birinde üniversite tahsili yapıp tıp doktoru oluyor. Maria okulunu bitirmeden anne ve babasını trafik kazasında kaybediyor ve anneannesi Mrs. Elizabeth'in yanına yerleşiyor. Maria tıp fakültesinden mezun olduğu günün akşamı evde anneannesiyle güzel bir kutlama yapıyorlar. Mrs. Elizabeth Maria'ya pırlantalarla çevrilmiş yakut bir gerdanlık, küpe ve bilezik takımı hediye ediyor. Kutlama sonrası Maria anneannesi'nin hasta olduğunu ve en çok altı ay ömrünün kaldığını öğreniyor. Mrs. Elizabeth Maria'ya bir mektup veriyor ve bu mektupta Maria'yı büyüten kişilerin anne ve babası olmadığı ortaya çıkıyor. Çok kısa bir süre sonra Mrs. Elizabeth vefat ediyor ve Maria gerçek ailesini bulmak için var gücüyle heryerde ailesini aramaya başlıyor. Maria gerçek ailesini bulabilecek mi? Maria ailesini bulmaya çalışırken ona kimler eşlik edicek? Maria'yı nasıl bir son bekliyor? Tüm bu soruların cevaplarını okudukça bulabilirsiniz. Çok akıcı bir kitaptı severek okudum. Özellikle Maria'nın Mardin seyahatini okurken çok keyif aldım . Yazarın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
İlle de RodrigoErgül Laçinel · Ares Kitap · 20239 okunma