Puan vermedi·496 syf.····Okunma: 02 Mayıs 2023 19:33 MASUM GÜNAHLAR
Çocukluğundan beri annesinin sevgisizliğine ve şiddetlerine maruz kalan Başak tüm bunlardan kurtulmak için evden kaçıyor. Evden kaçan Başak kendini hiç hesap edemediği bir şekilde kumar masasında buluyor. Türker ise kuzenin katilini bulmak için o masada oturmakta. Koca Kazım Türker’e yenilmeyi kendisine yediremediği için en son kumarı Başak’ın üzerinde oynamayı teklif ediyor. Bu durum karşısında çok şaşıran ve bir insan üzerine kumar oynamanın delilik olduğunu düşünen Türker korkudan titreyen kızın halini görünce ve karşıdaki adamın vazgeçmeyeceğini anlayınca kabul ediyor. Kazanan yine Türker oluyor. Kızı alıp kumarhaneden çıkıyorlar. Ama hayat bu ya kaderin onları tekrar bir araya getireceğinden habersiz başını yerden kaldırmadığı ve saçları yüzünü kapattığı için yüzünü hiç görmediği kızı serbest bırakıyor.
Tüm bu yaşananlardan sonra Başak çocukluktan beri en yakın arkadaşları olan Gamze,Eda ve İpek ile birlikte annesinden gizli eğlenmeye çıkıyor.O akşam dönüş yolunda yolun kenarında yaralı bir halde yatan adamı görüp ve adamın yaşayıp yaşamadığına bakmak için yaklaştıklarında Başak kendisini o gece kurtaran adamı tanıyor.Kızlara durumu açıkladıktan sonra zorda olsa onları Türker’i yurt dışında olan abisinin evinde saklamayı kabul ettiriyor.
Ve tüm hikâye buradan sonra başlıyor. hiç hesapta olmaya bir aşk, aşktan ziyade adeta kara sevda. Sırların tek tek açığa çıkmasıyla tansiyonun hiç düşmediği bir kitaptı. Sayfayı her çevirdiğimde acaba bu sefere nasıl bir yalan ortaya çıkacak diye diye okudum. Merak duygunuz sürekli diri kalacağı hem çok zorlu hem de çok güzel bir aşk hikayesiydi. Türker ve Başak’ın aşkını ben çok sevdim bence siz de çok seversiniz o yüzden bence okumalısınız.