2023 54. kitabı
Okunma: 11 Nisan 2023 00:42
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Kader Sarmalı 4 Kitabın Yorumuyla Geldim : Kitap akıcı ve sürükleyiciydi. Kitabı okuyan ne kadar sürükleyici olduğunu anlar zaten . Kitabı 3 günde okudum . Mahes kitabı sonu çok heyecanlı yerinde bitmişti . Kitaba başlar başlamaz kaoslar başlıyor. Gamze Queen yapıcını yapmış . Ayliz bu kitapta çok güçlü gördüm. Bazı yerlerde Ayliz ‘ e sinir olduğum yerler oldu. Gözün önündekini görmüyor . Bölümler ilerledikçe baya heyecanlı olmaya başlıyor . 9,10 , 11,12,13 , 19 ve 20 favori bölümlerim . Seth ve Dimitri’den beklemezdim baya şok oldum .( Neden şok olduğumu sorarsanız kitabı okuduğunuz zaman anlarsınız )Kader Sarmalı sonu baya heyecanlı yerinde bitti. 5. Kitap mutlaka çıkmalı . Final kısımda üzüldüğüm yerler oldu . Ve bazı bölümlerde bayıldığım sahneler oldu . Kader Sarmalı kitabında artık sırlar ortaya çıktığı bir kitap oldu . Kim Dost ,Kim Düşman Kim Hain belli değil herkes olabilir. Gamze abla Kaos Queen’ni gösterdi. Bakalım 5 kitap neler olucak çok merak ediyorum Ve 5. Kitabın ismini ben buldum ve acayip güzel .( ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM 5. KİTABINI SÖYLEMEM KUSURA BAKMAYIN ) . Açıkçası spoiler olur diye çok fazla bir şey söylemek istemiyorum.Kitabın kapağı çok güzel . Elimden hiç bırakmadım o kadar harikaydı ki anlatamam.Bir şans verin derim . Pişman olmazsınız . Kitabın kapak tasarımı,iç tasarımları, ve ayracı harika . Kader Sarmalı 4 kitabı favorim kitabı oldu . Tavsiye ederim 100/100 Piramit serisini ve Kader Sarmalı kitabını okudunuz mu? Okuduysanız düşünceleriz neler? Not : 5 Seri kitap ( GAMZE ABLADAN TEK İSTEDİĞİM 5.
Kader SarmalıGamze Çelik  · Ephesus Yayınları · 2023367 okunma