2023 17. kitabı
Okunma: 05 Mayıs 2023 00:58
Kitap en başından itibaren konusuyla zaten beni çok içine çekmişti. İlmek ilmek işlenme nasıl bir şey diye sorarsanız, size vereceğim tek cevap direkt bu kitap olurdu. Sonundan başına doğru okuduğum, olayların geriye aktığı ilk kitap olduğu için mi bilmiyorum ama beni çok etkiledi. İlk 150 sayfa falan bir noktadan sonra ee biz bunca gün geriye gidiyoruz kum tanesi kadar bilgilerle ne kadar geriye gidicez, ne bulucaz bu kadar diyordum. Ama 150-160. sayfalardan sonra öğrendiğimiz bilgiler yüzünden kitaba bildiğiniz yapıştım. Her sayfasında başka şoku yaşadım, her sayfasında yazarın yerleştirdiği ufak detaylara şaşırdım. Ana karakterimiz Jen'in büyük resimdeki o en küçük detaya ulaşması gerçekten çok başarılıydı. Kitabın son bölümünü bildiğiniz ağlaya ağlaya okudum. Sanki onca sayfa ben geriye gitmişim gibi bir yorgunluk ama bitirmenin de verdiği bir sevinç vardı içimde. Bu kitap bana en çok da gözden kaçırdığımız ufak detayların önemini, paralel evrendeki o bambaşka ihtimalleri tekrar tekrar gösterdi. Ayrıca yazımı da çok güzeldi, bu kitap başlı başına ÇOK GÜZELDİ. Son zamanlarda okuduğum beni en çok tatmin eden kitaplardan biriydi.
Yanlış Yer Yanlış ZamanGillian McAllister · Olimpos Yayınları · 20231,279 okunma