Puan vermedi·397 syf.····Okunma: 05 Mayıs 2023 20:32 Aurora & Misha
Kitap 2 yıl önce kahramanlarımızın tanışması ile başlıyor. Birbirlerini ilk ve son görüşleri ama Aurora ilk öpücüğünü Mishadan aldığı için aşık oluyor. 2yıl sonra Auroranın mafya babası onu St. Monarchye eğitim alması için gönderiyor. Bu okul dünya genelinde mafyaların çocuklarını gönderdikleri yer. Burada resmen ölmemeyi ve öldürmeyi öğretiyorlar. Misha da okulda. Misha tanıştıkları gece Auroranın düşmanın kızı olduğunu öğrenir ona karşı büyük kin besler. Aurora ise okula geldiğinde Mishayı ilk aşkını görünce mutlu olur. Taa ki Misha onunla konuşup onu öldürmek istediğini söyleyene kadar.
Bundan sonra aşk, nefret ilişkisi yaşanır ve mutlu son.
Mafya/Bratva kitaplarını çokça okumuş biri olarak idare eder bir kitaptı diyebilirim. Bu türden her şeyi ile mükemmel kitapları okuyunca bu eh işte kalıyor. Aslında olaylar, karakterler vs. büyük potansiyeli vardı. Bazı duygular bazı olaylar çok çabuk işlenmişti. Bu durum serinin diğer kitapları için de geçerli. Kitabın dil ve anlatımı güzeldi. Bu tarz kitap okumaya yeni başlayanlar için yeterli. Daha yoğun bir kitap bekleyenler için eksik olabilir.