Merhaba sevgili okurlar. Bazı okurlarımızın talebi üzerine, fotoğraflı gönderilerde fotoğrafların tıklanmadan önce gizlenebilmesini ayarlama özelliği ekledik. Bu sayede fotoğraflı gönderilerde fotoğraflar yerine, 📸 Fotoğrafı Göster düğmesi gözükecek. Ayarlar ve gizlilik > Fotoğraflar'dan özelliği ayarlayabilirsiniz. İyi okumalar dileriz.
1000Kitap Güncellemeleri
··5 alıntı·
1 +1'leme
36,9bin Gösterim
Teşekkür ederiz, güzel olmuş ama şimdi de fotoğrafı merak ediyorum "fotoğrafı göster"e basıyorum. Komple kaldıralım lütfen😂
Önceki 9 yanıtı göster
Sende abartma bunu zor hallettiler Geri takip etmeyenleri görmek için ücret talep eden bir platform bak bunu ücretsiz yapmışş.
1 yanıtı göster
Merhaba, Hesabıma erişemiyorum ancak profilim hâlâ aktif görünüyor. Şifre sıfırlama kısmında kayıtlı e-posta adresim “sistemde kayıtlı değil” hatası veriyor. Kullanıcı adıyla giriş de başarısız oluyor. Hesabım silinmiş değil, profilim hâlâ açık:
Zemheri
Lütfen hesabımın e-posta eşleşmesini ve giriş erişimini manuel olarak kontrol edebilir misiniz? Kullanıcı adım:
Zemheri
Kayıtlı e-posta: zemherioner@hotmail.com Teşekkür ederim.
Seni takip ediyor özelliği geri dönse keşke. Ama bizim sözümüz para etmiyor işte.
Ahh seni şapşik bugün de yüzümüzü güldürdün😁👏👏💐💐
Bu yorum görüntülenemiyor
Seni sevmeye başlıyorum ki çok nadir yaşadığım bir durum :)