2023 78. kitabı
Arkamda ki çığlıklara aldırmadan son adımına kadar gelmiştim. Önümde sonsuz bir deniz. İçimde ihanetin ağırlığı, Ben ve elimin altında hissettiğim aşkımın meyvesi... Vera Herkese merhabaaa yaklaşık üç gün süren ve beni derin etkileyen Vera romanını bitirmiş bulunmaktayım.. itiraf etmeliyim ki hiç bitirmek istemedim bazı romanlar vardır okumaya,bitirmeye kıyamazsın bu kitapta benim için öyle oldu konusuna gelecek olursak; Nazım'ın ihaneti ile sarsılan Vera, kendini toparlamak için Mudanya'ya büyük teyzesi Sadiye'nin yanına gider ve Mudanya da gizemlerle dolu bir hayat başlar. Vera bu yolda hayatının aşkı olacak Ali Kemal ile tanışır fakat bu aşkı istemeyen birisi var teyzesi..Ali Kemal ile karşılaştıkça Vera, teyzesi Vera'yı oradan uzaklaştırmaya çalışır.. Vera bir gün odasında iken dolapların içinde bir günlük ve mektup bulur...Başta okumak istemezse de merak edip okumaya başlar.. Vera her müsait olduğunda o günlükleri ve mektupları okur. Günlüğü yazan Eftalya ile Vera'nın bağlantısı neydi? Ali Kemal bu mektupların parçalarını birleştirip nasıl bir araya getiriyor? Teyzesi bu hikayenin hangi tarafındaydı? Ve Eftalya ile kadirin aşkı Ah Eftalyam,deniz kızım ne büyük bir aşk ile sevmişsin sen Kadiri... Çok fazla anlatıp romanın büyüsünü bozmak istemiyorum Sırlarla dolu gerçek bir aşk hikayesi okudum ve iyi ki de okumuşum okurken yapılan betimlemelerle Mudanya da oldugunuzu hissedeceksiniz.. Ben büyük bir keyif alarak okudum okumak isteyen herkese tavsiye ederim
VeraBüşra Eroğlu · Dionysos Yayın Group · 202310 okunma