·352 syf.····Okunma: 08 Mayıs 2023 21:18 ~ HİZMETÇİ ~
Müjdemi isterim yazar sayesinde nur topu gibi bir çatı katı fobisi oluştu bende
Akıl sağlığınızı zorlayan, okurken kendinizi sorgulayacağınız acabalarla dolu bir kitap 'Hizmetçi'..
Her sayfa ayrı bir gerilim her bölüm ayrı bir sansasyon! Ev ev değil sanki bir işkence evi!
Sanki elimde bir kase patlamış mısır yiyerek gerilim dolu bir film izlermişcesine okudum, her bölüm nefesimi tuttum. Böyle bir heyecan ve gerilim uzun zamandır yaşamamıştım. Yazar kalemi ile çok iyi oynamış. Muhteşem bir kurgu! Ters köşelerle dolu çarpık bir hikaye okumaya hazır olun!
Kitap 3 bölümden oluşuyor ve ben bu üç bölümde de farklı duygular hissettim.Duygularımı bölümlere ayıracak olursam 1.bölümden nefret ettim, 2.bölümde acıdım ve pişman oldum 3.bölümde ise içimin yağları eridi Resmen tırnaklarımı yedim bitirene kadar.
Kısaca konudanda bahsedeyim hemen sizlere; Millie, hapisten yeni çıkmış ve iş bulmakta zorlanmaktadır. Başvurduğu bir hizmetçilik işi için gittiği görüşmede ev sahibini etkilemek için görünüşünü bile değiştirir. 1 hafta sonra işe kabul telefonunu alan Millie artık hem yaşayacağı hemde çalışacağı eve adımını böylelikle atar.
Tam bu noktadan sonra her şey değişmeye başlar.Nina gelgitleri olan ve bir dediği bir dediğini tutmayan birisidir! Millie ise işi kaybetmemek için kendisine yapılan bir çok şeyi görmezden gelir. Tabi bir yere kadar. Evde tek anlaştığı kişi ise evin beyefendisi Andrew'dur.Millie kendisine karşı olan yumuşak yaklaşımını beğendiği Andrew'dan hoşlanmaya başlar.Nina'nın kendisine yaşattığı bir cinnet sonrası teselliyi Andrew da bulan Millie için bundan sonra hayat güzelleşmeye başlar.
Peki ya sizce gerçekten de öyle midir?
#love #instagood #photography #followme #bookstagram #book #kitap #fyp #fypシ #explore #keşfet #keşfetteyiz #hizmetci #housemade #book #kitap #kitapönerisi #booktok #wattpad