·480 syf.····Okunma: 12 Mayıs 2023 00:16 3,5/5
booktok'ta çok fazla gördüğüm ve çok büyük beklentilerle başladığım bir kitaptı. ama beklentimi karşıladığı pek söylenemez ne yazık ki. belki de beklentimi olması gerekenden fazla tutmuşumdur.
beklentimi karşılamadı dedim ama bu beğenmediğim anlamına gelmiyor. en sevdiklerim arasına girmese de akıcılığıyla beni etkiledi. başlarken kalınlığına bakıp 4-5 günde anca bitiririm diye düşünmüştüm ama neredeyse 1 günde bitti. olaylar sizi içine çekiyor ve bir sürü plot twist var. kitap hakkında sevdiğim şeylerden biri buydu. aslında öyle çok da beklenilmeyecek şeyler değildi ama yine de tahmin etmek bile bir güzellik katıyordu.
bence kurgu çok daha iyi değerlendirilebilirdi. ana konunun üstünde çok durmamıştı sanki. yani Alex'in o intikam duygusunu ve planlarını belki daha öne çıkartabilirdi. ama onların yerine daha fazla Ava ve Alex ikilisi üzerinde durmuş.
ve evet tabii bir de Alex var...
Alex'i sevsem de Josh'a daha fazla ısındım sanki. ve Alex'in de abartıldığı kadar olduğu gerçeğini söylemeden geçemeyeceğim.
yaani, eğer saf romantizm değil de içinde biraz daha sorunlu karakterlerin olduğu, her şeyin çok da saf olmadığı bir ilişki okumak istiyorsanız tavsiye ederim. ve tabii seksi ve zengin bir erkek karakter.