Puan vermedi·480 syf.··Beğendi
···Okunma: 14 Mayıs 2023 23:38 Psikolojimi bozdu bu kitap ama cok sevdim secim sonuclarina bakip ayri daraliyodum gelip kitabi okuyup ayrı daraliyorsum kitap okurken daralmamin sebebi beni cok icine suruklemis olmasi ve kendimi karakterler yerine cok koymam oldu bugun 200 sayfa okudum nedense su an aglamak istiyorum
Tillye cok uzuldum kocasina fazla bile sans verdi iki zaman araligindan tillynin ki daha dikkatimi cekti jasper ve metresi yatacak yeriniz yok jasper hayattayken ne kufurler ettim ona tillynin istemeden olusturdugu olay silsilesine cok uzuldum iyi ki ozmnlarda yasamiyorum kadin olmak cok zor
Sten adamin adini hep unutuyom sterling onu cok sevdim tillyle aralarinda olan iliski de cok guzeldi hettie sen ne bicim insansin tilly fazla merhametli davrandi keske hislerini streling ile de paylassaydi neyse sonu mutlu bitti en azindan keske daha fazla detay verseydiler hem tilly hem de ninanin hikayesinden
Ayrice kitap aile buyuklerimi ve ileri de benden sonra gelecek kusaklari da dusunmemi sagladi