2023 21. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2023 17:26
Bu kitap hakkında düşüncelerim o kadar karmaşık ki. Herkesin neden bu kadar beğendiğini hem anlayabiliyorum hem de anlayamıyorum. Aslında hikaye Ava’nın ağabeyinin en yakın arkadaşına aşık olmasıyla başlıyor. Alex ile aralarındaki ilişki gerçekten de çarpık. Yalanlar ve entrikalarla dolu bu hikaye insanı içine alıyor. Fakat entrikalar bir noktadan sonra öyle çarpıklaşıyor ve saçmalaşıyor ki bir an kardeş çıkacaklarını falan düşündüm. Alex aslında Wattpad üzerinden fazlasıyla aşina olduğumuz bir erkek karakter. Zengin, duygusuz fakat konu Ava olunca fazlasıyla yumuşak. Ava ise özgür olmaya çalışan fotoğrafçı, işinde oldukça başarılı bir kadın. Kitapla ilgili en sevdiğim şey Ava’nın arkadaş grubu oldu. Çarpık Oyunlar’da Ava’nın arkadaş grubundan birini anlatması da ilgimi çekti. Ayrıca insanlar onun daha iyi olduğunu söylüyor. O yüzden kesinlikle okuyacağım. Son olarak ise +18 sahneler biraz rahatsız ediciydi. Kitabın başında zaten bununla ilgili uyarılar var. Genel olarak kitap boyunca rahatsız edici unsurlar hakim, ona göre okumakta fayda var
Çarpık AşkAna Huang · Martı Yayınları · 20234,917 okunma