Merhaba arkadaşlar bugün size Nuray Dülgar kaleminden @ciniusyayinlari ‘ndan yayınlanan #KARARTMAGECELİ kitabı ile geldim.
YAZARDAN;
Basıma hazır kitaplarım ve üzerinde çalıştığım bir kitabım var. Saygı ve sevgilerimle.
En kısa sürede yeni kitaplarıyla tanışmak dileğiyle yazarımızın kalemi daim olsun
Bade’nin kaderi daha doğmadan yazılmış istenmemiş görülmemişti 6 çocuklu ailenin en küçüğü en istenmeyeni en görülmeyeniydi.
2.5 yaşında Raşitizm den dolayı bacakları tutmaz uzunca bir süre tedavi görür yeni yeni yürümeye başlar.
Bade’nin yaşadıkları sadece bir başlangıçtı aslında hayat insana gülmedimi hiç bir yerden gülmüyor. Ağabeyinin tacizine uğrayan Bade aşık olduğu adamın tecavüzüne uğrar. Dayaklar tecavüzlerin sonu gelmez kendini daha genç yaşında imam nikahıyla evli bulur yaşadıkları ağır yaraları derin hiç unutamaz unutamamak onun laneti belkide…
Ali ile evlenir ve Ali’den bir çocuğu olur ama Ali onu aldatır.
Nihayetinde boşanırlar Ali bir başkasını bulmuştur zaten Bade de kendine bir iş bulup çocuğunu büyütme derdindedir
Nihayetinde bir iş bulup çalışır tüm gücüyle oğlunu büyütür hayatına devam eder…
Aslında bu sadece Bade’nin hikayesi değil isimler değişiyor yaşanılanlar değişmiyor maalesef anne ve babaların aydınlanması ve çocuklarınıda o aydınlıkta büyütmesinin önemi o kadar ortadaki insanlarında değişip geliştiği bir toplum olabiliriz.
ALINTILAR
Kötülük her yerde karartavsk bir cihan bulur kendisine, ama iyilik en ufak bir leke dahi olsa bütün kâinatı aydınlatacak güce sahiptir.
Ne zaman bir çiçeğin renginin aslında başka olduğunu Dünya'nın düşündüğümüz kadar renkli olmadığını yalnız ve tek başımıza kaldığımizi fark ederiz?
Kendi sectigimiz yollar ile secimlerine zorlandığımız yollar vardır.
#karartmageceleri #cigdemileokuyoruz #okudum #bitti #tavsiye #kitap #bookstagram #books #bookstagramturkey #türkiye #kitapönerisi #aile #şiddet #taciz #kadın #çocuk #umut #istanbul