2023 48. kitabı
Merhaba, size bugün Siyah Kar kitabının yorumu ile geldim. Bir adamın sevdiği kadının katilisiniz ve yıllar sonra tekrar karşılaşıyorsunuz neler hissederdiniz, nasıl davranırdınız görünce? Kaçmak deli gibi kaçmak isterdiniz değil mi? Eylül'de Levent'in sevdiği ve annesinin katili olarak yaşıyor yıllarca ya da o öyle zannediyor... Henüz yeni ehliyetini almıştı heyecanlıydı ve annesiyle gece dışarı çıkmak istedi. Nerden bilecekti ki hem kendinin hem Levent'in hayatını mahvedeceğini..(okuyunca işin aslı öyle değilmiş ama) Eylül artık okumuş ve çok başarılı bir mimar olmuştur ve tesadüf mü artık yoksa hayatın cilvesi mi denir Leventlerin ofisinde işe başlar. Levent artık kızdan intikamını almak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüp türlü türlü eziyetler etmektedir.(Ah Levent böyle de olmaz ki diye diye okudum o kısımları Tamam sevilen bir karaktersin ama Eylül bu kadar savunmasızken yapılır mı bunlar Çok kızdım çok) Ama Eylül'ün peşinde başka adamlar vardır ki Levent Eylül'ü korumak kollamak zorunda kalır Yıllar önce sevdiği kadını pavyondan o adamların elinden kurtarmıştır ve aynı adamlar Melek'e benzediği için bu sefer de Eylül'ün peşindedir. Ömer ise Levent'in kardeşi ve bayağı da eğlenceli bir karakter( yani öyle düşünüyoruz işin iç yüzünü öğrenene kadar) Koray da en yakın arkadaşları o da hiçbir şeyi umursamayan bir karakter olarak çıkıyor karşımıza( bu sürekli tuvalette takılma olayının altında hep bir şey aradım ben ya ve kendisinden bu olaylarla ilgili şüphe ettiğim için baya ters köşe oldumgerçekten masum biriymiş) Betül ise Eylül'ün en yakın arkadaşı ve ayrıca da başarılı bir avukat( Ömer Betül'ü sevse de zaten yakıştıramıştım iyi de oldu sonrası) Her sayfasını acaba nolacak diye diye heyecanla okudum resmen. Sonlarına doğru ise şaşırma üstüne şaşırma olarak ilerledi ağzım açık okudum Harika bir kurgu muhteşem bir kalem Levent Köksal unutulmayacak karakterler listemizde yerini aldı bile Siz de bu klasik aşklardan uzak, içinde her türlü olayı barındıran kitabı mutlaka okumalısınız. Nice nice kitaplarınızı daha çok okumak dileğiyle Hafize Zehra Kitapla ve sevgiyle kalın
Siyah KarHafize Zehra · Teras Kitap · 043 okunma