2023 17. kitabı
Samet Yurttaş ~~ Ioh . Harika bir bilimkurgu kitabı tanıtmak istiyorum. Özellikle bir Türk yazar olması ve genç bir yazar olması beni çok sevindirdi. Acayip bir kurgu ve olay örgüsü mevcut kitapta. Kalemi gerçekten akıcı. Biraz konusundan bahsetmek istiyorum fakat yeterli geleceğini sanmıyorum. Çünkü kitap 600 sayfa ne kadarını anlatabilirim bilmiyorum. . Agrom Teknoloji Şirketi kuantum sunucu bilgisayarlarini üreten bir bilgisayar şirketi. Steve Agrom şirketin kurucusu, aynı zamanda da yedi tane oligark şirketten oluşan Şirketler Birliğinin başkanı. Steve kanser hastalığına yakalandığı bir dönemde bir proje geliştirmiş ve insan hayatına başka bir boyut katmayı başarmıştı. Bu proje ile bir dünya daha yaratacak ve belki de insanlara ölümsüzlüğü hediye edecekti. İki ayrı dünya ve iki ayrı yaşam tarzı. Tabi diğer dünya da insanlar enerji olarak var olacaklardı. Kitaptaki baş karakterimiz Algus ekibi ile iki dünya arasında çıkan savaşlar anlasmazlik ile ilgili bir çok olaya karışacak orta yol bulmaya ugrasacaklardi. Her iki dünya da birbirinden haberdar fakat teknoloji olarak ikinci yaratılan dünya daha gelişmiş durumda. Dönen entrikalar,güç savaşları, aranan doğrular iki dünya insanının da kafa karisikliklarina sebep oluyordu. Yapılacak olan başkan seçimlerinde hiç tahmin edilemeyen gerçekler gün yüzüne çıkacak ve birçok insan hüsran kırıklığına uğrayacaktı. . İkinci dünya da gelişmiş teknolojiyi okuduğunuz zaman yazarın hayal gücüne hayran kalacağınız eminim. Savaşa katılan virüsler, kownlar, insanların savaşırken enerjilerinin bitmesi, kendilerine ait farklı özelliklerinin olması, valla hepsi acayip bir hayal gücü ürünü. Ben okurken çok büyük keyif aldım. İnşallah seri olarak devam eder çünkü sonunda başka bir olay geliyor gibi Bilimkurgu seviyorsanız ve hiç bu tarz okumadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum. . Kitapla kalın
IOHSamet Yurttaş · Dorlion · 20235 okunma