Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 24 Mayıs 2023 01:37 gazi üniversitesi mezunu olan, sınıf öğretmeni dilek livanelinin samsun kumköyde başlayıp londrada son bulan öğretmenlik hikayesi. livanelinin okulda düzenlenen zoom toplantısına da katılmıştım. enerjisi cok yüksek ve üretmeyi seven bir öğretmen. kitabı okurken öğretmen olduğuma ben de yapmalıyım dediğim birkaç nokta oldu. özellikle birleştirilmiş sınıf hususundaki takındığı tavır örnek alınası. okuması çok kolay ve hızlı tüketilen bir kitap. öğretmen adayları okuyabilir.
gelelim eleştirilere, livaneli ile dünya görüşümüz taban tabana zıt ve okurken bazı konulardaki ısrarı beni çok rahatsız etti, istemsizce ne gerek var bu kadar ısrara demekten kendimi geri koyakadım. bunu dediğim başlıca 2 konu var. basic konular onlar da. edebiyat anlamında eleştirmeyeceğim, zaten kendisinin de kendini yazar olarak tanımladığı düşünmüyorum. sadece ilham olmak için yazmıştır kitabı. o noktada eleştiri yapmıyorum. genel itibari ile, dünya görüş farklılığını kaldırırsak güzel, okunması kolay ve ilham veren bi kitap.