⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 10/10 STEPHEN KİNG 'Hayvan Mezarlığı' Film incelemesi 🎬 Stephen King'in Hayvan Mezarlığı kitabına uyarlanmış olan bu film, kanımı dondurdu resmen❗️Filmi izlemeye başladığımda, sonuna kadar izlemeli miyim diye düşünerek içten içe tereddüt ettim, ancak kendimle mücadele edip sonuna kadar izlemeye karar verdim. Tüyler ürpertici ve korku dolu bir film deneyimi yaşadım resmen. Film, kitapla tam uyuşmasa da kitabı başarılı bir şekilde yansıttığını düşünüyorum. Bu kitaba uyarlanan iki farklı film çekildi. İkisini de inceledim ve sonunda ikinci filmi izlemeye karar verdim. Birincisi (1989) yapımıdır, diğer film ise 2019 yılında çekilmiştir. 2019-cu yıl yapımı olan yeni filmi daha başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Hem görüntü ve ses kalitesi olarak, hem de ikinci filmde daha detaylı bir anlatım olduğu için, film daha gerçekçi bir hissiyat sunuyor. Filmin linkini yorumlar kısmına bırakacağım. Uyarı❗️Filmi gündüz saatlerinde izlemenizi öneririm. Bu korku ve gerilim dolu olan film rüyanıza yansıyabilir. İzleyenlere şimdiden İyi Seyirler! :) 🤍
1 +1'leme
Çocukken izleyip günlerce korkmama neden olan film😬
Evet korkunçtu 🙂
Yapmaaaa bence birinci olan yani 1989 daki daha güzeldi. Nedeni ise kurgusu gerçekti kitaba bağlı kaldı. Hele o son sahne yok mu offf hala dün gibi aklımda, açıp tekrar izliyesim geldi. Yeni filmde tabiki kalite güzel ama kurgu kitaba baglı kalmıyor. 89'daki filmde farkettiyseniz kitabın son sayfasındaki sonla aynısı ben bu yüzden cidden çok korkmuştum. Diğer ise çerez🥲😂
Töbe bir daha :))
İlk versiyon çok iyidir. Korku filmi olmasının yanı sıra kitabı okuyup izlenmişse büyük bir dram bu film
Evet, çok iyi çekilmiş 🎬