2023 26. kitabı
Okunma: 25 Mart 2023 02:45
Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki kitap 10 /10 bir kitap değildi. Kitapta mantık hataları, boşluklar mevcuttu benim yüksek puan vermemin sebebi bakış açımı değıştırebılmesı. Kız karakterimiz G. sayılı günleri kalan ama bu sayılı günlerin sayısını bilmeyen kanser hastası bir kız. Ölüme bu kadar yakın olması dolayısıyla da" ölmeden önce yapılacaklar listesi "diye bir liste oluşturuyor. (yazar ince düşünüp kitabın sonuna bunun için bir sayfa ayırmış ) bu listede çoğu kişiye komik gelebilecek kadar saçma ya da basit şeyler de var. Ama listesinin en büyük maddesi Baran 'ı bulmak. Baran' ı bulduktan sonra da bu maddeleri gerçekleştirmek istiyor tabii. Bakış açımı değiştirdi dedim ya, şunun farkına bir kez daha vardım. Aslında her birimiz sayılı günleri kalan birer hastayız bu kitabı okuduktan sonra ben de böyle bir liste oluşturdum. Bu listede yer alan maddelerden birisi de #N. G. Kabal 'ın bütün kitaplarını oku # oldu. Uzun zamandır okumayı ertelediğim bir yazar idi çünkü. Umarım bana biçilen bu ömürde listemdeki tüm maddeleri gerçekleştirebilirım. Kesinlikle alın okuyun dıyemem ama ufacık bir şans vermenizi öneririm.
01:01 Bugün Adımı Sen KoyN. G. Kabal · Ephesus Yayınları · 20205,8bin okunma