2023 4. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2023 13:21
Ansel gerçekten çok zeki bir kiz gerçekten çok harika ve çok iyi düşünen bir kız. Sadece Dylan'a karşı bu kadar takıntilı olmasInı ilk başta tuhafsamıştim. Ama bu kadar çok bir yakınlıkları olduğunu görünce neden ona karşı küçük bir kedi gibi olduğunu anladım. Kylie'ye ilk kitabın sonuna doğru çok sinir olmuştum. Ama sonra düzeldi. Bu iyi bir şey, sadece tek sorun şöyle bir kural vardır; arkadaşının eski sevgilisinden hoşlanamazsin, ona karşı bir ilgi hissedemezsin bu bir kuraldır ve Kylie bu kuralı çiğnedi. Tek beni sinir eden nokta oydu. Christopher biraz değişikti. Yani Ansel'e karşı oldukça ilgili falan da davranıyordu, ona karşı narin davranıyordu ama bazı konularda gerçekten sinirimi bozuyor. Şimdi kitle ikiye ayrılmış durumda. Dylan ile Ansel'i birlikte uygun görenler va. Christopher'la Ansel'i birlikte uygun görenler var. Açıkçası ben Christopher ile Anseli daha çok yakıştırıyorum. Çünkü Evet, Dylan Ansel'e karşı büyük bir aşk besliyor, Ansel de geçmişini unutamıyor ve Dylan' da unutamiyor. Ama Ansel ve Dylanin ilişkisi birbirine zarar veriyor. Evet, bir ilişki var ortada ama ikisi birbirine çok zarar verdikleri için bu toksik bir ilişki olmuş. O yüzden, Christopher ile Ansel'in ilişkisini destekleyen taraftanım. Sondan önceki sahne tam bir dizi sahnesi gibi bitti, böyle film sahnesi gibi bir hissiyat uyandırdı bende. Zaten sonraki sahnede çok böyle minnoş tatlış bir şeydi. Kitabın sonu hani böyle kamera birden yukarıya kalkar falan ya filmlerde o şekilde bitti. Kitap güzeldi, okumanızı tavsiye ederim.
SobeN. G. Kabal · Martı Yayınları · 20224,286 okunma
yuina.