Spoiler
2023 29. kitabı
Dört erkek karakter cadılar bayramından önceki şeytan gecesinde saçma sapan şeyler yapmayı gelenek haline getirmişler. Bir gece basrol kiz Erika'yi da yanlarına alıyorlar ama gece kötü bitiyor bunların videoları yayılıyor. Üç erkek karakter hapise giriyor. Tutuklanmayan ve basrol erkek karakter olan Michael Erika'ya videoları niye yaydın diye sormak yerine hapisteki arkadaşlarıyla intikam planı yapmaya başlıyor. Hapisteki arkadaşları da asla niye yaymış falan diye sorgulamıyor. Anlaşılacağı üzere karakterler iletişim özürlüsü. Hapisten çıkınca Erika'nın evini yakmak annesini kaçırmak gibi seyler yapıyorlar. Erika hala kopek gibi peslerinden gidiyor ve yaptıklarına bahane uretiyor. Ustelik videoları Erika yaymamisken. Kitabın her sayfasında kadın düşmanlığı ve taciz var. Erika daha 16 yaşındayken sınırlarımı aşmak istiyorum gibi saçma düşüncelere dalıyor. Ya daha 16 yaşındasın. Erkek karakterler ondan daha rezil. Özellikle Damon. Trevor ile yaptıkları şey tamamen ayni olmasına rağmen kendisinin başına hiçbir şey gelmiyor. Ustelik serinin sonraki kitaplarında romantize ediliyor. Büyük bir değişim yaşayacağını düşünmüyorum. Dark romance bile olsa mantıklı hiçbir olay yok.
Günaha DavetPenelope Douglas · Dex Kitap · 2023780 okunma