Karanlıüın Dokunuşu Kitap Yorumu
2023 21. kitabı
Puan : 7/10 . . . Selammm bugün uzun süre beklediğim o kitabın yorumu ile karşınızdayım. Kitap Hades ve Persephone’nşn bu günde geçen versiyonunu anlatıyor. Bütün tanrı ve tanrıçalar günümüzde yaşıyorlar. Henüz Hades ile tanışmamış ölümlü hayatı yaşamayı seven Persephone’miz, Hades’in mekanına gidiyor ve burada tanışıyorlar. Hades ölümlülerle yaptığı anlaşmalarla biliniyor ve Persephone kendini bu anlaşmaların içinde buluyor bir anda. Bu anlaşmadan kurtulması için de kendisi için imkansız denecek türde bir şey yapması gerek. #kitapyorumu Hades ve Persephone ile ilgili elime çok kötü bir kurgu verseniz bile okuyabilecek biriyim. Yunan mitolojisinde en sevdiğim tanrı Hades. Persephone’da hep ilgimi alakamı çekmiştir. Hades’in davranışları gerçekten çok iyi. Persephone bir tanrıça evet ama ‘tanrıça gibi davranılmak’ diye bir söz vardır. Hades bunu Persephone’ye davranışlarında gösteriyor. Kitap tam çerezlik bir kurgu. Şu an kafamı dağıtmak istiyorum diyorsanız alıp okumalısınız. Kitap boyunca en sevdiğim şey ise mekanların ismi oldu. Hepsi Yunan mitolojisi ile bağlantılı ve çok yakışmıştı. Bunun dışında Hekate çok sevdiğim bir tanrıça oldu. Normal zamanda da Demeter’i hiç sevmem açıkcası kitapta da gıcık oldum. Bunlar dışında kitap akıp gidiyor. Ben il dışında olmasam elime alıp hemen bitirmelik bir kitaptı. İkincisini bekliyorum heyecanlaa Bir an önce çıksınn .
Karanlığın DokunuşuScarlett St. Clair · Martı Yayınları · 20231,048 okunma