2023 157. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2023 20:53
J.T. Geissinger hastayım sana kadın bu nasıl güzel yazmak arkadaş Mutlaka Okuyun mutlaka bakın şiddetle tavsiye ediyorum :D Bunu beğenmeyen artık ben ne diyim bilemiyorum gerçekten :))) Zaten böyle acayip sevdiğim yazarları bir kerede her yazdığını okumama sebebim bu ara ara okuyorum bitmesinler kıymetlilerim diye .Geçenlerde aynı yazardan Pen Pal okuyup yerlere serilmiştim bu ondan çok farklı. Ama yine şahane arkadaş nasıl komik tonla yerde güldüm erotizm hayvan gibi kadın karakter beni benden aldı erkek apayrı bir konu zaten :D :D Morally Gray adlı serinin ilk kitabı yeni çıktı zaten ikincisi Eylül ayında çıkacak burada ki erkek karakterin kardeşinin kitabı olacak :) Zaten mutlaka olmalı bu kitapta az biraz gördük kenilerini ona ayrı fenalaştım :P Lit Happens adlı kitapçının sahibi Emery Eastwood 30 yaşında esmer tam bir fındık kurdu kadının yanında çalışan elemanlara bile bayıldım bakın :D Kıza bu iş yeri aileden kalmış anne baba ölmüş onların anısına uğraşıyor işi yürütmeye . Tam oldukları caddeye yeni afilli çok güzel bir kitapevi açılınca bunların işler cortluyor . Hatunda para yok batacaklar yani . Bu sırada dükkana manyak yakışıklı 35 yaşında ki milyarder Callum McCord çıkıp geliyor .(Bu arada kapakta olan foto ile alakası yok adamın ) Kıza bodos evlenme teklif ediyor ve 10 milyon dolar teklif ediyor zira aile servetinin kendine tam geçmesi için mutlaka evlenmesi gerekiyor diye >:)) Bakın bundan sonrası pazarlıklar evlilik olaylar olaylar anlatmıyorum çok sıradan bir konu gibi ama öyle değil muhteşem komik bence . Öyle olmadığını yazar sizden saklamıyor aslında yani olayların neden olduğunu tahminliyorsunuz . Fakat bu asla olayı bozmuyor hatta daha komik eğlenceli hale geliyor her şey :D Tüm diyaloglar ana karakterler yan karakterler çok güzel . Enteresan olan kitap sadece kadın karakterin ağzından anlatılıyordu . Belki dedim sonlarda olay çiftli Pov olur olmadı . Aralarında olan erotizm akıllara zarar okurken sayfalardan fırlıyor ısı resmen :D Kendime bir tane Callum almayı ne kadar isterdim ki hangi kadın istemez :D
Liars Like UsJ.T. Geissinger · J.T. Geissinger Inc. · 2023244 okunma